Rreth Nesh

Strategjia Jone

Strategjia jonë përbëhet nga tre elemente kryesore:

  1. Teknologji inovative
  2. Sistem Holistik
  3. Perdorim ne Shtepi

Së pari, ne vazhdojmë të zhvillojmë për të ruajtur udhëheqjen në teknologjitë inovative të pajisjeve të bukurisë. Pajisjet BYAS përmirësohen vazhdimisht, me Face Lifter-in e tanishëm që ka kaluar tashmë në modelin e tretë të tij dhe Body Lifter dhe Eye Lifter në fazën dytë të inovacionit.

Së dyti, ne shesim BYAS si një sistem holistik. Face Lifter dhe Eye Lifter vijnë me një seri kozmetike, ndërsa Body Lifter me ushqyes, të gjithë këta kanë përbërës shumë të efektshëm në formulimin e tyre. Pajisjet, plus një gamë e synuar e materialeve të konsumit, sigurojnë që të kujdesemi për nevojat e bukurisë së konsumatorëve në një mënyrë gjithëpërfshirëse.

Për ta plotësuar ofertën, klientët mund të kenë produktet e tyre kozmetike BYAS dhe ushqyesit BYAS të dorëzuar të qetë dhe direkt në shtëpi, muaj pas muaji dhe me çmime të veçanta. Me këtë qasje ne punojmë në ndërtimin e bazës më të madhe të klientëve në industri.

Misioni

Misioni ynë është të ndihmojmë njerëzit të marrin rezultate profesionale në rinovimin natyral të lëkurës, formimin e trupit dhe rritjen e flokëve, nëpërmjet teknikës të lartë të bukurisë, me një çmim të përballueshëm dhe gjithashtu të sigurojnë me sukses të ardhura afatgjata duke u siguruar atyre shërbime perfekte & procese operative dhe një infrastrukturë biznesit të klasit të parë në të gjithë botën.

Vizioni

Teknologjitë gjithmonë kanë përmirësuar mënyrën se si jetojmë: Makina na ka mundësuar të udhëtojmë në distanca, të qetë dhe brenda një periudhe kohe të arsyeshme. Telefoni celular na lejon të qëndrojmë në kontakt me të dashurit tanë, pavarësisht nga koha dhe vendi. I njëjti revolucion teknologjik zhvillohet tani në industrinë e bukurisë, me teknologji moderne që zëvendësojnë operacione ose kremra kozmetike, të rrezikshme ose pa rezultate të vërteta.

Pasuria e vërtetë krijohet vetëm me teknologji inovative, të cilat, nga ana tjetër, krijojnë tregje të reja e të mëdha dhe drejtues tregut të rinj. Si kompania kryesore në botë në tregun e pajisjeve të bukurisë, ne duam të sjellim teknologji moderne në shtëpitë e njerëzve nëpër botë me Face Lifter dhe Body Lifter. Me një çmim të përballueshëm, ne dëshirojmë që të gjithë të bëhen deri në 10 vjet më të rinj duke kthyer kohën mbrapsht e të ndjehen shkëlqyeshëm dhe të sigurt për pamjen e tyre në çdo kohë në të gjitha moshat. Në të njëjtën kohë, me tregun e teknologjisë së bukurisë që ka një potencial botëror prej qindra miliarda eurosh, ne duam t’i japim çdo bashkepunëtori mundësinë për të tregtuar produkte unike dhe të patentuara, të kapë pjesën e tij të këtij tregu të ri fitimprurës, të ndërtojë të ardhura të qëndrueshme dhe të arrijë lirinë e tij personale dhe financiare. Zbuloni BYAS, Bukuri profesionale Hi-Tech në shtëpi!

Open chat
Need Help?