Groomster Shqip

Groomster

 

Përshkrim i shkurtër

BYAS Groomter është revolucion për një lëkurë të re dhe të butë.

Të gjitha në një

Teknologjitë kryesore të bukurisë në një pajisje të vogël.

Kujdesi për lëkurën Hi-Tech

Pajisja e pare e bukurisë HI-TECH e patentuar në botë që kombinon teknologjitë “Sonic Micro Circulation” dhe Ionoforezën, përmes fibrave elastike dhe përcjellëse, të prodhuara nga materiali revolucionar dhe unik “Ionto-FLEX”.

Trajton problemet e lëkurës në rrënjët e saj

Përbërësit aktivë futen në lëkurë në vend që të aplikohen vetëm në sipërfaqen e saj.

I transportueshëm

I përshtatshëm për t’u përdorur në shtëpi dhe për të kursyer kohë për më shumë se 100.000 klientë të kënaqur deri sot.

Open chat
Need Help?