Face Lifter Shqip

Përshkrim i shkurtër

Face Lifter BYAS është një sistem HI-TECH të-gjitha-në-një (all in one) për përtëritjen e lëkurës, i prodhuar ekskluzivisht nga WellStar, për përdorim shtëpiak.

Të gjitha në një

Teknologjitë kryesore të bukurisë në një pajisje inovative që mbahet në dorë.

Kujdesi për lëkurën Hi-Tech

Teknologjia Ekskluzive MPST® që kombinon Iontophoresis, Radio-frekuencën, Mikrovibracionin dhe EMS (Elektro Stimulim Muskular).

Trajton problemet e lëkurës në rrënjët e saj

Përbërësit aktivë futen në lëkurë në vend që të aplikohen vetëm në sipërfaqen e saj.

I transportueshëm

I përshtatshëm për t’u përdorur në shtëpi dhe për të kursyer kohë për më shumë se 100.000 klientë të kënaqur deri sot.

Cmim sensacional

Vetëm 4 Euro për trajtim, 12 trajtime në muaj janë të përballueshme në vend të vetëm 1 trajtimi në klinikë.

Rekomandim pas një studimi efikasiteti

Një klinikë universitare gjermane ka vërtetuar: Deri në 900% më shumë hialuron mund të gjenden në shtresat më të thella të lëkurës pas vetëm një jave trajtimi me BYAS Face Lifter.

Open chat
Need Help?