Me Byas ju:

Teknologjitë revolucionare thjeshtojnë ose ndryshojnë mënyrën si jetojmë. Në këtë mënyrë, zvogëlohen tregjet e vjetra dhe lindin tregje të reja. Kjo po ndodh dhe në tregun e bukurisë dhe atë trajtimit të flokëve. Aktualisht, shumë njerëz përdorin kremra për trajtimin e lëkurës që nuk arrijnë të ripërtërijnë qelizat, ndërkohë që në botë ka klinika estetike që mundësojnë rezultate të shkëkqyera në këtë drejtim. Falë konceptit dhe idesë që fshihet mbrapa Wellstar-it dhe BYAS-it, tani është e mundur të keni pajisje që do t’ju sigurojnë rezultate të njëjta si trajtimet e klinikave estetike.

Pajisjet tona Hi-Tech

Ne kemi nje zgjidhje per te gjitha problemet e moshes.

Me BYAS Face Lifter ne mund të trajtojmë shtresat e thella të lëkurës, falë tre tekonologjive: Jonoterapisë, Radiofrekuencës dhe Stimulimit Elektrik të Muskujve.

Groomster-i mundëson pastrimin, detoksifikimin e lëkurës dhe kanalizimin profesional të lëndëve vepruese në shtresat më të thella të lëkurës .

BYAS Body Lifter-it kombinon stimulimin elektrik të muskujve (SEM) me mikrodridhjen, që mundëson masazhimin e shtresave të ndryshme të indeve.

Strategjia

Strategjia jonë përbëhet nga tre elemente kryesore:
Teknologji inovative
Sistem Holistik
Perdorim ne Shtepi

Misioni

Misioni ynë është të ndihmojmë njerëzit të marrin rezultate profesionale në rinovimin natyral të lëkurës, formimin e trupit dhe rritjen e flokëve, nëpërmjet teknikës të lartë të bukurisë

Vizioni

Ne dëshirojmë që të gjithë të bëhen deri në 10 vjet më të rinj duke kthyer kohën mbrapsht e të ndjehen shkëlqyeshëm dhe të sigurt për pamjen e tyre në çdo kohë në të gjitha moshat.

Open chat
Need Help?